dijous, 8 de novembre del 2012

Les presentacions

Quan volem realitzar una presentació, aquesta ha de ser clara i concisa, es a dir, no ha de tindre grans quantitats de text sinó tot el contrari, el que es recomana és què contingui imatges o alguns vídeos de poca durada ja que així es fa més entretingut per el públic. 

 Gràcies a les presentacions, els mestres poden treballar diferents àmbits de l'educació com pot ser el lèxic ( subratllant les paraules repetides) , els noms d'animals ( nombrant-los en una diapositiva) o fins i tot les formes geomètriques (A la diapositiva pot aparèixer un triangle i els nens han de dir com es diu), així, segons l'ús que vulguem donar-li a la nostre presentació, el farem servir d'una manera o d'una altre.  

Els suports visuals són molt útils en les presentacions, això si, no s'ha d'abusar d'ells, per exemple, en el cas de les formes geomètriques, si els nens diuen correctament el nom de la forma, el professor pot fer que donant-li a la diapositiva aparegui junt amb un so de victòria un "Correcte" o "Incorrecte", aquesta decisió de "correcte o incorrecta" es fa a partir d'accions, les quals et permeten anar a una altre diapositiva de la presentació segons premis un botó o un altre de la diapositiva ,els quals s'hauran col·locat anteriorment amb un super-enllaç. 

 Així doncs, quan fem una presentació, hem de parar especial atenció en cada una de les diapositives, ja que cada una d'aquestes a de tenir un objectiu i cal recordar, que les presentacions, són recursos visuals junt amb una explicació de la persona que el presenti i que serveix per motivar, donar suport i recordar.  

Per tant, una presentació està formada per:

Diapositives
Transicions
Accions
Objectes
Animacions

Les diapositives són el eix central de les presentacions ja què el conjunt d'aquestes són les què el formen. Dins de les diapositives és on s'afegeixen els objectes que poden ser: text, imatges, vídeos, etc.  


            Una animació és un efecte digital i/o sonor que s'insereix entre diapositives


          -Una transició és un efecte digital i/o sonor que s'insereix en els objectes. Aquests poden ser d'entrada o sortida. Com afegim una transició?
         Les accions, són el conjunt d'instruccions que es donen al donar clic o passar per damunt d'un objecte amb el ratolí.   Com apliquem les accions?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada