dilluns, 12 de novembre del 2012

A caminar!

Avui hem començat la SAE ( Setmana d'activitats extraordinaries) i  l'hem estrenada amb una passejada de 12 km per la muntanya. El recorregut era, des del Baixador de Vallvidrera fins als ferrocarrils de Sant Cugat, la durada era d'unes 3 hores tot i què al final va ser de 6 hores.

L'objectiu d'aquesta activitat, és el de poder tindre més bona relació amb els companys, divertir-se, disfrutar del paissatge, però sobre tot, veure què el senderisme ajuda a desenvolupar totes les capacitats perceptius motrius ( l'equilibri, la capacitat kinestèsica, la percepció de l'espai, la del temps i la lateralitat).

Hem començat formant grups de 10 persones i gràcies a unes pautes que hem tingut que seguir, hem pogut caminar sense perdrens ( tot i què algun cop si què ho hem fet ). El fet és què ens hem divertit molt, hem cantat, hem parlat, ens hem ajudat mutuament... i això ha fet què tinguem més confiança els uns amb els altres.


Entre el camí, hem tingut què contestar una sèrie de preguntes com; Quins arbres predominen?; Pots trobar indícis d'alguns animals?; Quins dos element hi veiem a dalt de la muntanya?; Com és l'ermita de Sant Adjutori?; Tot i què al començament ens ha costat una mica, hem pogut respodre a totes les qüestions.


FOTOS (Aquí podreu veure algunes de les fotografíes què vam fer)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada