dimarts, 13 de novembre del 2012

Anem al Pi de l'Snoopy!

Avui, la Marta López i jo, hem anat a visitar la llar d'infants El Pi de l'Snoopy per el nostre treball d'educació física. La llar està formada per nens entre 9 mesos i 3 anys i els mestres que els eduquen són mestres i educadors infantils.

Durant tota la setmana, es realitzaven una sèrie d'activitats molt interessants i diferents de la resta de dies i és per això, què vam voler anar-hi com més aviat millor. 

Diem que aquestes activitats eren diferents perquè es realitzaven a les fosques, això si, sempre amb una petita llum com a punt de referència. La Carmen, la directora, desprès de presentar-nos a tots els alumnes i d'ensenyar-nos totes les calsses, ens va porta en una sala fosca amb una petita llum encesa junt amb música de fons, aleshores, ens vam asseure tots i vam contemplar un espectacle que va fer amb pilotes de colors. Alguns nens, al igual què nosaltres dos, es quedaven amb la boca oberta, alguns s'espantaven, d'altres aplaudien i reien i d'altres simplement observaven atentament.

Aquí podreu veure un tros de l'espectacle: 





Desprès de l'actuació, la Carmen els hi donava les boles als nens i aquests intentaven esbrinar com podien canviar de color les boles. Encara es quedaven amb la boca més oberta quan agafàvem la bola i dèiem que bufessin i aleshores canviava de color. 

Finalment, tan per mi com per la Marta, la experiència d'estar amb nens d'entre 0 fins a 3 anys d'edat realitzant aquesta activitat a estat impressionant, veure la reacció dels nens en veure la pilota i els canvis de colors, el fet de que, tant a ells com a nosaltres ens impressiones i ens agrades veure-ho, va ser una sensació què ens agradaria repetir i, que a demès, recomanem viure-la a tots aquells que els hi agradi l'educació d'infants.

P.D: Abans de marxar, la Carmen ens va recomenar que visitesim la pàgina web "tuttifruttiexploradores" ja què en ella és on va aprendre a fer aquests tipus d'activitats.

webs consultadeshttp://pidelsnoopy.com
                               http://tuttifruttiexploradores.blogspot.com.es



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada