diumenge, 30 de setembre del 2012

Treballant amb el Drive

L'altre dia vam fer algunes activitats a l'aula de GTIC, una d'aquestes activitats va ser fer una presentació, sobre el tema que vulguessim, amb Google Drive

Google Drive és un servei d'emmagatzematge en línia on es poden crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul, etc. Aquests, poden compartir-se amb altres persones que estiguin registrades a google i a més, es pot escollir si es vol permetre que editin o no el document creat. Així doncs, Google Drive és una manera molt eficaç de treballar en línia.


Com deia en un principi, a l'aula de TIC vam estar realitzant algunes activitats amb aquesta eina on-line i jo, junt amb unes altres companyes de classe vam escollir el tema de "La panera dels tresors".


Un cop escollit el tema vam haver d'escriure en un document de text les idees principals que teniem del tema i desprès de buscar informació sobre la panera, vam realitzar una presentació amb imatges i vídeos:



La Presentació

 


Al acabar la presentació, ens van proposar crear un formulari on haviem d'escriure tres preguntes sobre Google Drive dirigides a les nostres companyes de treball.

El formulari


Perquè Google Drive?

Google Drive permet tenir una organització més eficaç del document creats i compartits que el correu electrònic. Un dels principals problemes del correu és què al enviar un missatge aquest es duplica, cosa que també passa al reenviar-se, això fa que hi hagui una gran quantitat de còpies del mateix correu i per tant, es pot arribar a perdre informació. Google Drive evita les copies ja què és un document on-line i això, significa que tan sols en té una i aquesta pot ser modificada tantes vegades com es vulgui i per qui es vulgui. 




                                https://drive.google.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada